Industriel træpillemølle klar afsendt til Tyrkiet

For nylig har vi afsluttet en 2 tphtræpille linjefor vores kunder i Europa.

https://www.pelletlines.com/wood-pellet-line/

Råmaterialet i 2t/h træpilleproduktionslinjen er træblokke, fugten er 30%, hele produktionslinjen inklusive tromleflishugger-hammermølle-træpillemølle, gummibåndstransportør og pakkemaskine.

(Transportørtypen kan ændres som skruetransportør, skovlelevator eller Vinkelbåndstransportør med henblik på:

a: sparer plads

b: Fuldt dækket for at sænke støvet

c: automatisk produktion.

d: højt placerede overførsel)

Kunden producerer piller til sine egne arbejdshaller, og han planlægger også at sælge.

 

Kunden er meget krævende og lægger vægt på helhed og detaljer.Han sammenlignede mange leverandører.Nogle af de leverandører, han kontaktede, var overfladiske, langsomme til at give deres løsninger og uvillige til at lytte til hans råd.Kunden valgte os endelig.Han sagde, at fordi vores salgs- og tekniske personale var meget seriøse og tålmodige, var han tilfreds med det endelige skema for træpillelinjen efter flere gange modifikationer.

 

Efter at produktionen var afsluttet, samlede og testede vi træpillemøllen på værkstedet.Kunderne kendte situationen på stedet via videotelefon.For spørgsmål fra kunder besvarede vores teknikere også dem én efter én.

 

Teknologien og udstyret er kun så godt som holdet bag.Vi har et professionelt salgs-, R&D-, teknologi-, produktionsteam.Vores team giver dig enestående kundefokuseret support.Udover selve produktet giver vi også gratis installations-, betjenings-, vedligeholdelses- og reparationsvejledninger.

 

Zhangsheng har 20 års erfaring i træpillemølle og træforarbejdningsmaskine, vores produkter er blevet eksporteret til Thailand, Malaysia, Chile, Tyskland, Storbritannien osv., vi kan arrangere det nærmeste kundested til din inspektion i henhold til situationen.Udstyret er begunstiget af indenlandske og udenlandske kunder på grund af dets høje stabilitet og høje outputeffektivitet.

Vi kan udvikle skræddersyede løsninger efter den aktuelle situation og kundernes behov.Vi vil fortsætte med at give kunderne omkostningseffektive produkter af høj kvalitet, hvilket giver kunderne mere overlegenhed i forhold til konkurrenterne.

Kontakt os for at finde en løsning til dig.sale@zhangshengcorp.com


Indlægstid: 15-feb-2023